Marloes' blog


18.09.2011 | Moes tijdelijk offline.

Lieve allemaal,

Jullie kennen het wel: druk, druk druk. En soms wel eens een beetje te druk. Met een nieuw huis, een grote verbouwing, en veel nieuwe projecten is het op dit moment voor mij jammer genoeg even niet meer mogelijk om ook voor Moes te werken. Een moeilijke beslissing maar wel de juiste.

Heb je toch een speciale wens of vraag stuur me dan een mailtje via info@moes-design.nl. Wie weet wat ik op dat moment voor je kan doen.

Liefs MarloesMoes


22.07.2011 | Binnenkort: Moes krijgt een nieuwe site!

Lieve allemaal,

Achter de schermen ben ik er al een hele poos mee bezig maar binnenkort gaat hij dan eindelijk online: de vernieuwde site van Moes! Nieuwe uitstraling, nieuwe cadeautjes, nieuwe slingers. Ik heb er zin in! En natuurlijk blijft de kwaliteit en service van Moes gewoon hetzelfde. Goed, persoonlijk en op maat.

Extra leuk: Op de nieuwe site komen eindelijk de geweldige cupcakes en paddestoeltjes van Sofie (mol140). Helemaal zelf ontworpen en geknutseld. Wat zijn ze lief! Houd de site dus goed in de gaten!

Tot de volgende keer!

Liefs, MarloesMoes


20.02.2011 | Lente.

Lieve allemaal,

Eindelijk! Na een hele lange, koude winter is het weer tijd voor de lente. Stiekem kun je al merken dat hij er aan komt. De eerste krokusjes die uit de grond schieten, de eerste zonnestralen die op je gezicht kriebelen. Wat ontzettend heerlijk! Ik hoop dat we een heerlijke tijd gaan krijgen!

Tot de volgende keer!

Liefs MarloesMoes


08.01.2011 | Winter.

Lieve allemaal,

Na een heerlijke tijd in december met gezellige feestjes en heerlijke avonden is het weer januari geworden. Voor iedereen een liefdevol en creatief 2011 toegewenst!

Het nieuwe jaar begon voor mij en mijn familie erg goed. Ik ben voor het eerst tante geworden en ben heel erg trots op mijn piepkleine, prachtige neefje. Wat een wonder!

Ik hoop dat 2011 voor iedereen zo bijzonder gaat worden! Tot de volgende keer,

Liefs MarloesMoes


03.12.2010 | Heerlijke feestdagen allemaal!

Lieve allemaal,

De dagen worden weer korter en de avonden langer. De decembermaand, en daarbij alle heerlijke feesten, komt er weer aan. Een warme, knusse tijd, een tijd om samen te zijn met je allerliefsten. Ook een tijd van lekker eten en natuurlijk cadeautjes! Bij www.moes-design.nl ben je aan het juiste adres voor originele, speciale cadeautjes.

Van handgemaakte, stoffen slingers met eigen naam of zelfgekozen stof, stoere, vrolijke sleutelhangers tot lieve, meiden speldjes om mooie staartjes mee te maken. Voor ieder wat wils!

Op zondag 12 december 2010 staat Moes weer op de 'Markt van Morgen' in Antwerpen. Zeker komen!

Heerlijke dagen allemaal! Liefs MarloesMoes


27.10.2010 | Herfst!

Lieve allemaal,

De dagen worden weer korter en de avonden langer. De decembermaand, en daarbij alle heerlijke feesten, komt er weer aan. Je kunt het al volop merken: de winkels ruiken lekker naar allerlei zoetigheden, de cadeautjes worden nog mooier en feestelijker in gepakt en de foldertjes blijven maar komen. Gezellig hoor!

Op zondag 12 december 2010 staat Moes weer op de 'Markt van Morgen' in Antwerpen. Met heel veel nieuwe, gezellige cadeautjes en kleurige, lieve slingers. Zeker komen!

Tot dan! Liefs MarloesMoes


05.09.2010 | Een nieuw schooljaar!

Lieve allemaal,

Na een heerlijke zomer en een super vakantie is het nieuwe schooljaar weer aangebroken. Tijd om weer aan de slag te gaan en de handen uit de mouwen te steken! Druk, druk, druk. Maar ook heel fijn om weer lekker bezig te zijn en al mijn lieve kindjes en collega's weer te zien.

Wat fijn dat er ook steeds meer mensen mijn website vinden om slingers en cadeautjes te bestellen die er helemaal niet op staan. Leuk! Want: bijna alles is mogelijk en niets is te gek.

Een heerlijk schooljaar allemaal! Liefs Marloes.Moes


17.05.2010 | Aan de slag!

Lieve allemaal,

Na een heerlijke meivakantie met jammer genoeg weinig zon is het weer tijd om hard te werken. Het laatste stukje schooljaar. Druk, druk, druk. Wie kent het niet? Laten we hopen dat het een heerlijke afsluiting gaat worden van een fantastisch schooljaar en dat we de komende maanden van veel zon mogen gaan genieten!

www.moes-design.nl is achter de schermen ook nog steeds druk. Op de site gebeurd er iets minder de komende tijd. Maar wat fijn dat er zo veel mensen me volgen en goed in de gaten houden. Een fijn gevoel! Tot de volgende keer!

Liefs MarloesMoes


20.03.2010 | Lente!

Lieve allemaal,

Eindelijk! Na een hele lange, koude, natte winter is het weer tijd voor de lente. Stiekem kun je al merken dat hij er is. De eerste krokusjes die uit de grond schieten, de eerste zonnestralen die op je gezicht kriebelen. Wat ontzettend heerlijk!

www.moes-design.nl is achter de schermen ook nog steeds druk. Op de site zul je de komende tijd iets minder zien gebeuren. Maar houd het zeker in de gaten! Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kun je je altijd nog inschrijven voor de nieuwsbrief. Tot de volgende keer!

Liefs MarloesMoes


10.01.2010 | Winter.

Lieve allemaal,

Na een heerlijke tijd in december met fijne feestjes en gezellige avondjes is de winter echt aangebroken. Regen, wind en heel veel kou! Daarbij is het nog steeds druk, druk, druk. Wie kent het niet?

www.moes-design.nl is achter de schermen ook nog steeds druk. Op de site zullen jullie de komende tijd iets minder zien gebeuren. Maar hou het zeker in de gaten! Om goed op de hoogte te blijven kun je je altijd nog inschrijven voor de nieuwsbrief. Tot de volgende keer!

Liefs Marloes.Moes


29.11.2009 | Heerlijke feestdagen toegewenst!

Lieve allemaal,

De feestdagen komen er weer aan. Een warme, knusse tijd, een tijd om samen te zijn met je allerliefsten. Ook een tijd van lekker eten en natuurlijk cadeautjes! Bij www.moes-design.nl ben je aan het juiste adres voor originele, speciale cadeautjes.

Van handgemaakte, stoffen slingers met eigen naam of zelfgekozen stof tot lieve, meiden speldjes om mooie staartjes mee te maken. Voor ieder wat wils!

Heerlijke dagen allemaal!
Liefs MarloesMoes


26.09.2009 | Herfst.

Lieve allemaal,

Na een heerlijke, warme, zwoele zomer is de herfst weer aangebroken en is het weer tijd om hard te werken. Druk, druk, druk. Wie kent het niet?

Naast het opstarten van mijn eigen kleutergroep in Etten-Leur en een verbouwing ben ik ook druk bezig met Moes. Zo komen er heel binnenkort naamslingers op de site met vrolijke, lieve kleuren die net een stukje persoonlijker zijn.

De 'Markt van Morgen' in Antwerpen was ook weer een groot succes! In december is de volgende editie waar ik weer zal staan. Waarschijnlijk met veel leuke, nieuwe updates! Genoeg om de site in de gaten te houden dus! Een hele fijne herfst allemaal!

Liefs Marloes.Moes


12.08.2009 | Vakantie tijd!

Lieve allemaal,

Het is weer vakantie, wat een heerlijke tijd. Zeker als er helemaal niets op het programma staat. Lekker knutselen, frutselen en prutsen, nieuwe dingetjes uitproberen en dat allemaal in een lekker warm zonnetje. Hoe fijn kan een vakantie zijn?

Moes Design heeft op het moment ook een aantal leuke contacten lopen. Het is nu nog allemaal in een beginstadium maar we hebben samen fantastische ideeen en dat gaat vast een groot succes worden. Ik heb er veel zin in Bianca! Blijf dus langs komen om op de hoogte te blijven van alle veranderingen op www.moes-design.nl!

Tot de volgende keer!
Liefs, MarloesMoes


25.06.2009 | De poll is bijna afgelopen!

Moes is genomineerd om webshop van de maand juni te worden. Wat een eer! Als je Hyves hebt kun je op me stemmen via deze link. Eind juni gaat de poll offline dus nog een paar dagen en dan weet ik of ik de winnaar ben geworden! Iedereen die al heeft gestemd: bedankt!

Ook ben ik weer druk bezig met nieuwe cadeautjes en lieve meiden kleren. Zo heb ik gisteren nog een rokje gemaakt voor de dochter van een collega. Heel lief, met roze ruitjes en stipjes en heerlijke kersjes. Veel plezier ermee!

Als je zelf een idee hebt voor een vrolijke slinger, een hip cadeautje of een lief rokje mag je dit altijd aan me laten weten. Niets is te gek!

Liefs, MarloesMoes


13.06.2009 | Mijn eerste blog bericht!

En ook allemaal welkom op mijn eerste blog. Iets waar ik heel erg trots op ben! Nu kan ik alles nog beter up to date houden en jullie op de hoogte stellen van leuke veranderingen, nieuwe ontwikkelingen en lieve, gezellige verhalen. Welkom!

Moes is genomineerd om webshop van de maand juni te worden. Wat een eer! Als je Hyves hebt kun je op me stemmen via deze link. Alvast bedankt voor je stem!

Liefs, Marloes.Moes


12.06.2009 | Nieuws!

Er wordt een blog functionaliteit in mijn website gebouwd, vandaar dat je dit bericht ziet. Als het af is dan kan ik al mijn recent nieuws op de site plaatsen en vertellen over dingen die ik aan het doen ben en die me bezighouden. Binnenkort op de website!Moes